مصرف سوخت کامیون Volvo چقدر است؟
با افزایش نوسان قیمت سوخت، تقریباً باید هر کاری انجام دهیم تا در هزینه های سوخت صرفه جویی کنیم. با این حال، نکات ساده ای وجود دارد که به ما کمک میکند تا کارهای بیشتری را صرفه جویی کنیم که هر صاحب وسیله نقلیه میتواند انجام دهد. انجام این مراحل نه تنها باعث صرفه جویی در مصرف سوخت می شود، بلکه کارایی وسیله نقلیه خود را نیز تضمین می کنید . به عنوام مثال خرید لوازم یدکی ولوو سنگین که باکیفیت باشد، بسیار هم است.
سوخت کامیون چیست؟
از آنجایی که هزینه های سوخت نوسان می کند و نگرانی های زیست محیطی افزایش می یابد، آشنایی با برخی روش های بهینه سازی سوخت مفید است. نگهداری صحیح نیز می تواند به شما در صرفه جویی در مصرف سوخت کمک کند. کامیون ها با سوخت دیزل کار می کنند. البته این سوخت برای انواع کامیون ها مناسب است.
کامیون ولوو که محصول یک شرکت خودروسازی سوئدی است در گذشته مصرف سوخت بسیار بالایی داشت. اما امروزه سازندگان این برند به کمک طراحی های منحصر به فرد و استفاده از تجهیزات استاندارد توانسته اند مصرف سوخت آن را به میزان قابل توجهی کاهش دهند.
مصرف سوخت Volvo fh500
مصرف سوخت ولوو FH500 در ایران 60.9 لیتر در مقایسه با 1000 تن در 100 کیلومتر است. این مصرف اغلب تقریباً دو برابر مصرف سوخت در جهان است. نیازی به گفتن نیست که این اصلا نمی تواند خبرخوبی باشد. بنابراین می طلبد که نکات لازم را در جهت مصرف سوخت اجرا کنیم. یکی از دلایل مصرف بالای سوخت در کامیون های ولوو فرسودگی کامل برخی از آنهاست. اما متاسفانه این روزها به دلیل گرانی و ناتوانی صاحبان این نوع کامیون ها در خرید، قطعات یدکی آنها به طور کامل از بین رفته یا فرسوده شده است که بر روند مصرف سوخت تاثیر منفی خواهد گذاشت.
این دو متغیر مصرف سوخت کامیونهای ولوو را بیش از سایرین افزایش میدهند. با رعایت این موارد می توان گفت مصرف سوخت به 42 لیتر در هر 1000 تن بار در 1000 کیلومتر می رسد. بهینه سازی سوخت در طراحی بهینه، استفاده از لاستیک با فشار هوای استاندارد، کاهش وزن کامیون ها به 2 تن و استفاده از سیستم انتقال نیرو و ... به کاهش مصرف سوخت کامیون های ولوو کمک می کند.
روش هایی برای کاهش مصرف سوخت کامیون های Volvo
•تنظیم فرمان و تنظیم محور
•فن خودکار
•ترتیب بار مناسب
•تراز تایر
•تنظیم موتور و سوزن انژکتور
•استفاده از لاستیک با فشار باد مناسب
•اعمال فشار یکنواخت روی پدال گاز
•آب بندی ترموستات
•رانندگی با دنده مناسب
•تعویض منظم روغن موتور
•تعویض فیلتر دیزل و فیلتر هوا
نکات تعمیر و نگهداری کامیون
نگهداری صحیح کامیون بنز ده تن جدید یا کامیون های ولوو میتواند عمر وسیله نقلیه شما را افزایش دهد، اما آیا میدانستید که میتواند بر کارایی سوخت کامیون ولوو شما نیز تأثیر بگذارد؟ در اینجا چند نکته مفید وجود دارد که باید در نظر داشته باشید.
تمیز نگه داشتن فیلترهای ذرات
بسته به وسیله نقلیه، تمیز بودن فیلتر هوا می تواند بر مصرف سوخت کامیون ولوو تأثیر بگذارد. با این حال، به طور کلی، فیلترهای هوا بر عملکرد، شتاب و موارد دیگر خودرو شما تأثیر میگذارند.
· فیلترهای هوا را هر از چند گاهی برای بهبود مصرف سوخت و شتاب تعویض کنید.
· تعویض فیلتر هوای مسدود یا آلوده در خودروهای قدیمی با موتور کاربراتوری میتواند مصرف سوخت و شتاب را تا چند درصد در شرایط عادی بهبود بخشد.
· انتخاب روغن کامیون مناسب برای اطمینان از اینکه موتور تا حد امکان ذرات دیزلی کمتری تولید میکند نیز حیاتی است. همیشه سعی کنید از روغن موتور مورد تایید سازنده استفاده کنید زیرا نوع روغن نیز در تمیز نگه داشتن فیلترهای ذرات بسیار مهم است.
استفاده از سوخت با کیفیت
تعمیر و نگهداری کامیون یک استراتژی جامع برای صرفه جویی در مصرف سوخت کامیون ولوو است. نگهداری آن می تواند به صرفهجویی در مصرف سوخت کمک کند. پیشنهاد می شود به طور مستمر از پمپ بنزین های مطمئن سوخت تهیه کنید و به پمپ بنزین های قدیمی که مدت زیادی است باک سوخت خود را تعویض یا تعمیر نکرده اند مراجعه نکنید. معمولاً از آنجایی که مخازن زیرزمینی سوخت به طور مداوم آسیب می بینند، آلودگی سوخت را افزایش می دهند. همچنین ضریب رطوبت ورودی به این مخازن بیشتر است و در نتیجه امکان تامین سوخت بی کیفیت در این جایگاه ها نسبت به پمپ بنزین های جدید یا پمپ بنرین با سوخت با کیفیت بیشتر است.
دمای روغن را درست نگه دارید
داشتن دمای صحیح روغن در گیربکس مقاومت را کاهش می دهد و تأثیر مثبتی بر مصرف سوخت کامیون ولوو دارد. در دمای حداکثر 20 درجه سانتیگراد، روغن توسط یک خنک کننده روغن خنک می شود که تا 0.3 درصد در مصرف سوخت صرفه جویی می کند. در آب و هوای گرم تر، خنک کننده روغن گیربکس نیز از گرم شدن بیش از حد روغن جلوگیری می کند و با انبساط، سایش قطعات را کاهش می دهد.
مراقب نشت هوا باشید
با بررسی هرگونه شکاف و سوراخی که ممکن است هوا نشت کند، شروع کنید. اگر هنگام فشار دادن یا بلند کردن پدال ترمز صدای خش خش می شنوید، معمولاً ناشی از نشت هوا است که می تواند به معنای نشتی در دیافراگم تقویت کننده، واشر سیلندر اصلی یا شیلنگ خلاء باشد. هنگامی که نشت هوا رخ می دهد، مصرف سوخت بسته به اندازه گیری نشت هوا می تواند تا دو درصد افزایش یابد. معمولاً هنگام نشتی کمپرسور باید تعویض شود.